210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  

Συνταγές χωρίς γλουτένη

Καλημέρα

Ποτέ άλλωτε το ξυπνητήρι δεν είχε τέτοιο διαυγή και ευχάριστο ήχο! Γιατί τώρα ξυπνάτε με όρεξη καθώς ξέρετε πώς να δώσετε στο οργανισμό σας την ενέργεια και τη δύναμη να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ημέρα όσο απαιτητική κι αν είναι!

(διαβάστε περισσότερα...)

Τα κυρίως

Πιάτα φτιαγμένα με φαντασία και με γούστο. Πιάτα που μας εμπνέουν να γράψουμε ιστορίες. Πιάτα που αναδυκνύουν τα πλούσια συστατικά της μεσογειακής διατροφής . Πιάτα που θα θυμόμαστε και θα ξαναδοκιμάσουμε, από βιολογικά τρόφιμα, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζωικά και χωρίς γαλακτοκομικά. Μα για ποιό λόγο; Επειδή η φύση είναι απλόχερη και επειδή εσείς δεν χρειαζόσαστε κι άλλη μασημένη τροφή ή περισσότερο έτοιμο φαγητό για να ζήσετε πιο όμορφα, πιο απλά, πιο φυσικά.

(διαβάστε περισσότερα...)

Επιδόρπια

Όταν ο ουρανίσμκος αναζητάει ένα γαργαλητό ευχαρίστησης, όταν οι αισθήσεις λυαίνονται και ο καφές ή το τσάι δεν είναι αρκετό από μόνο του για να τις οξύνει, όταν η ώρα της χαλάρωσης διαδέχεται την ώρα της δουλειάς, τότε πραγματικά αξίζουμε να απολαύσουμε ένα γλυκάκι!

(διαβάστε περισσότερα...)

Σνακς

Αν χρειάζεστε 2 πράγματα για να βγάλετε τη μέρα, τότε σίγουρα το ένα από αυτά είναι τα σνακς. Σας χορταίνουν όταν δεν έχετε το χρόνο για φαγητό, σας ανεβάζουν μετά από κάποια φυσική δραστηριότητα,σας γεμίζουν πάντα ενέργεια για να πάτε παρακάτω. Τι καλύτερο από το να είναι φτιαγμένα στην κουζίνα σας για να τα παίρνετε εσείς και τα μικρά σας,μαζί όποτε και όπου θέλετε; Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τη βασική πηγή ενέργειας του σύγχρονου ανθρώπου: τα σνακς!

(διαβάστε περισσότερα...)

Εις υγείαν

Να χαμε ένα ποτηράκι ακόμα, να το πιούμε σαν νεράκι, είναι τόσο υγιεινό στο μυαλό μας και στο σώμα, τούτο εδώ το ποτάκι. Smoothies, χυμοί, ροφήματα, spritzersγια… δυνατούς πότες!

(διαβάστε περισσότερα...)

Όπως Παλιά

Αρώματα και γεύσες από όλες τις εποχές, ωριμάζουν ερμειτικά κλεισμένα μέσα σε βαζάκια. Σαν μικροί θησαυροί που μένουν αναλοίωτοι από 2 μήνες μέχρι ένα χρόνο για να μας θυμίσουν ξανά πώς έφτιαχνε η γιαγιά τη σπιτική μαρμελάδα, τις γλυκόξυνες σάλτσες, τις πίκλες και κάθε είδους συνοδευτικό και ορεκτικό.

(διαβάστε περισσότερα...)