210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Οι Συνταγές Μου

Πρόσφατα Άρθρα

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαι η Δέσποινα, κλινική διαιτολόγος, παθιασμένη με τη δουλειά μου, η οποία μου έχει δώσει μερικές από τις πιο δυνατές και σημαντικές εμπειρίες της ζωής μου. Από το Λονδίνο και την αγγλική επαρχία μέχρι την Αθήνα, αυτές τις γνώσεις και εμπειρίες ανέπτυξα και πλέον εφαρμόζω στην πράξη, βρίσκοντας συνεχώς καινούριους τρόπους για να μην αφήνω σε ησυχία τους ασθενείς μου! Η μεγάλη πρόκληση όμως είναι μέσα στην κουζίνα που εκεί φροντίζω να έχουν τα παιδιά μας την επιλογή της καλής υγείας και ζωής, κάθε μέρα φρέσκια στο τραπέζι μας.

Είμαι ο Βασίλης, έχω συνέχεια όρεξη για καλή παρέα, διάβασμα, ταξίδια και μαγείρεμα! Ως ιδιωτικός υπάλληλος πάντα ήμουν θερμός υποστηρικτής των χόμπυ και του ελεύθερου χρόνου. Τελευταία τον έχω μοιράσει ανάμεσα σε παιδικά παιχνίδια με τους γιούς μου, συγγραφή μικρών ιστοριών και πολλά πειράματα στην κουζίνα! Ελπιζω να σας ανοίξω την όρεξη καθώς βουτάω πλέον την πένα μου μέσα σε συνταγές που εμπνέουν ιστορίες για το κυριακάτικο τραπέζι.

FacebookΣχετικές λέξεις: Δίαιτα, χορτοφαγικές συνταγές χωρίς γλουτένη, vegan συνταγές, διατροφή-συνταγές για χορτοφάγους και παιδιά, χορτοφαγική διατροφή χωρίς γλουτένη από τη Δέσποινα Μαρσέλου, χορτοφαγικές συνταγές για ενίσχυση ανοσοποιητικού

Twitter Feeds

Επικοινωνία


Οι Συνεργάτες Μας
Φίλια Μητρομάρα, δημοσιογράφος
Τζούλια Τασώνη, δημοσιογράφος
Θάνος Λένας, φωτογράφος

Διαφημιστείτε Μαζί Μας
Εάν επιθυμείτε να διαφημιστείτε μαζί μας τότε επικοινωνήστε στο marseloudespina@gmail.com

Πνευματικά Δικαιώματα
Μη εξουσιοδοτημένη χρηση και/ή αναπαραγωγή, ανατύπωση, διανομή, δημοσίευση κειμένων ή/και φωτογραφιών του ιστότοπου χωρίς την έγγραφη συναίνεση μας, απαγορεύεται. Αποσπάσματα και υπέρ-σύνδεσμοι (links) μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναφέροντας ως πηγή με πλήρη και σαφή τρόπο το [notanordinarymum.gr] με κατάλληλη και ορθή ανακατεύθυνση στο αρχικό πρωτότυπο περιεχόμενο.