210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Διαγωνισμός για χορτοφάγους: Δείξε μας την συνταγή σου να σου πώ τι κέρδισες.

Αναζητούμε Το Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο χορτοφαγικό η vegan brunch (μεσημεριανό). Είστε έτοιμοι????

 

Οροι και προυποθέσεις

Κάντε like στο μπλόγκ μας www.notanordinarymum.gr ή στη διεύθυνση facebook getactive.

Προσκαλέστε όσους φίλους μπορείτε μιας και η καλύτερη συνταγή θα αναδειχθεί βάση των περισσοτέρων like στην σελίδα μας. (για καλύτερα αποτελέσματα κάντε share τον διαγωνισμό μας και ότι σκοπεύετε να συμμετάσχετε!)

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει Δευτέρα 16 Μαιού και θα τελειώσει Πέμπτη 26 Μαιού (έως και πέμπτη δηλαδή μπορείτε να στέλνετε τις συνταγές σας). Καθόλη την διάρκεια μπορείτε να στέλνετε όλες τις συνταγές στο marseloudespina@gmail.com και αυτές θα δημοσιεύονται στο fb απο εμάς με tag το όνομα σας

Οι φωτογραφίες των συνταγών θα πρέπει να είναι ευδιακριτες, καλώς στημένες και με όλα τα υλικά (σε γρ) και την προετοιμασία αναλυτικά.

Η καλύτερη συνταγή θα μαγειρευτεί και θα παρουσιαστεί απο εμάς στο μπλογκ μας (στην επόμενη προγραμματισμένη φωτογράφιση μας ) με τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου.

Η καλύτερη συνταγή θα κερδίσει χορτοφαγικά προιόντα αξίας 60 ευρώ απο το παντοπωλείο στο βάθος κήπος με έδρα:Κεραμεικού 99, στο Μεταξουργείο και τηλέφωνο 213 0235 776 και θα σταλεί όπου ο διαγωνιζόμενος επιθυμεί (εντός Αττικής)

Αναζητούμε συνταγές με πάθος ,πρωτότυπες και με βάση την φιλοσοφία μας. Τολμήστε το!!!

 

 

 

 

 
   Pin it
Instagram