210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Ραντεβού το Σεπτέμβρη με νέα gluten free χορτοφαγικά πιάτα

Περάσαμε έτσι ένα χειμώνα με γευστικές αναζητήσεις σε χορτοφαγικά μονοπάτια. Με περιπάτους σε δρομάκια από ελληνικές γεύσεις, πιστοί στο ραντεβού με τους φίλους μας που έχουν βγάλει τη γλουτένη από το διαιτολόγιό τους.

Στην αρχή βάλαμε τα χειμωνιάτικα, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες για γλυκές αλλά και αλμυρές προτιμήσεις. Έφτιαξε ο καιρός, στρώσαμε το τραπέζι και μετά το ξεστρώσαμε για να βγούμε έξω, πικ-νικ στο κοντινό άλσος.

Ότι κάναμε το μοιραστήκαμε με ενθουσιασμό και με αγάπη στο blog μας.

Ευτυχώς που σε όλη αυτή την αναζήτηση είχαμε κοντά μας ανθρώπους ικανούς και ψαγμένους στο είδος τους ο καθένας, να μας στηρίζουν για να βγει το αποτέλεσμα ικανό να διεγείρει τις αισθήσεις και να μας ενθουσιάσει.

Ο Θάνος, εξαίρετος φωτογράφος μόδας, με το κλείστρο της μηχανής του σημάδεψε τις αναμνήσεις μας για να τις κάνει παντοτινές στη σελίδα μας. Πάντα με εις βάθος έμφαση στο περιεχόμενο του κάθε πιάτου, πραγματικά σε κάνει να νομίζεις ότι οι φωτογραφίες είναι τόσο ζωντανές που τρώγονται. Αν κάτι από το site σας θυμίσει menu από μοντέρνο εστιατόριο τότε αυτό είναι αποκλειστικά δική του επιτυχία.

Η Φίλια, καταξιωμένη δημοσιογράφος, γράφει άρθρα, διορθώνει, μεταφράζει, οργανώνει με μαεστρία τις φωτογραφίσεις, στήνει τις συνταγές και μας βάζει όλους σε τάξη. Είναι η ίδια από μόνη της μια κεφάτη αναπαράσταση των γευστικών απολαύσεων που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Ο άνθρωπος κλειδί σαν να λέμε. Φέτος είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε ξανά τη δική της μαγειρική. Αξέχαστη ερμηνεία από τη δημοσιογράφο μας.

Και τέλος πως θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας την αποτύπωση των όμορφων στιγμών, αν δεν είχαμε την Ειρήνη. Παιδοψυχολόγο και λογοθεραπεύτρια η ίδια, εκτελούσε χρέη μπέυμπυ σίτερ τις ώρες που χρειάστηκε να φωτογραφίσουμε τις συνταγές μας. Χάρις εκείνη ο μικρός μας Γιώργος δεν στερήθηκε στιγμή χωρίς παιχνίδι όταν εμείς ετοιμάζαμε και στήναμε τα πιάτα, τρέχοντας σαν τα μυρμήγκια που κουβαλούν φαγητό στη φωλιά τους το ένα πίσω από το άλλο.

Σκεπάσαμε τώρα τις αναμνήσεις και τις αφήσαμε να σιγοβράζουν τον Αύγουστο. Από  Σεπτέμβρη θα τις δέσουμε με καινούριες χορτοφαγικές συνταγές, με πιο γευστικές και πιο πρωτότυπες ιδέες και με πιο gluten free διάθεση, όπως μόνο μία notanordinarymum μπορεί να κάνει. Να περάσετε όμορφα, να πάρετε μία γερή δόση από ήλιο και θάλασσα και να μας περιμένετε μετά τις διακοπές.

Ραντεβού το φθινόπωρο λοιπόν!
   Pin it
Instagram