210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  
Let\'s get healthy


Let's get healthy

Η notanordinarymum ξεκινά νέες διατροφικές περιπέτειες με το Μy healthy projects. Εδώ θα βρείτε συνταγές με στόχο την τόνωση του ανοσοποιητικού και της καλής ενέργειας για όλες τις μαμάδες, τους σκληρά εργαζόμενους, τους αθλόφιλους και φυσικά την αγαπημένη της ομάδα: τα παιδιά!

Σκοπός του Μy healthy projects

·        Να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας με τις σωστές τροφές και τη γνώση (Μην ξεχνάτε η notanordinarymum δεν είναι απλώς μία food blogger αλλά και κλινική διαιτολόγος με εξειδίκευση στο ανοσοποιητικό).

·        Να σας εμπνεύσουμε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

·        Να ανακαλύψουμε νέα προιόντα και γεύσεις που θα κάνουν τις συνταγές μας καλύτερες.

Πώς θα πετύχουμε τον σκοπό μας

·        Δεν βαριόμαστε! Μπαίνουμε στην κουζίνα και πειραματιζόμαστε!

·        Κάνουμε βόλτες στα μαγαζιά και ανακαλύπτουμε νέα προιόντα.

         Δοκιμάζουμε συνταγές με υγιεινά υλικά, προιόντα χωρίς γλουτένη και βιολογικά.

         Κοντά μας σε αυτό το εγχείρημα είναι:

  • Η Gea Bakery (www.geabakery.gr) η οποία προσφέρει στα άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη, κορυφαίας ποιότητας αρτοπαρασκευάσματα φτιαγμένα από τα αγνότερα φυσικά συστατικά, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χωρίς χημικά συντηρητικά.
  • Η Viofree (https://www.facebook.com/ViofreebyViotros.gr/ ) με τυριά από φυτικά λιπαρά και όχι ζωικά, με χαμηλά λιπαρά με ευρωπαικές πιστοποιήσεις.
  • To Wineκingdom.gr (www.winekingdom.gr) με σπάνιες ποικιλίες κρασιών από μικρούς τοπικούς παραγωγούς και όχι μόνο..

Διαβάζουμε νέες συνταγές και μετατρέπουμε αγαπημένες συνταγές σε χορτοφαγικές και χωρίς γλουτένη, πάντα με στόχο την τόνωση του ανοσοποιητικού, γι΄αυτό και συνεργαζόμαστε με εκδοτικούς οίκους όπως:

  • Ψυχογιός (www.psichogios.gr)
  • Μεταίχμιο (www.metaixmio.gr)
  • Πατάκης (www.patakis.gr)
  • Gema Publications (www.gemapublications.gr).

 

Τέλος συνεργαζόμαστε με μεγάλα πόρταλ όπως το shape.gr, infokids.gr, clickatlife.gr και thatslife.gr για να διαδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την ιδέα της υγιεινής, χορτοφαγικής διατροφής!

Το Μy healthy projects ξεκίνησε! Ελάτε μαζί μας να κάνουμε τη διατροφή μας καλύτερη και να παραμείνουμε υγιείς εμείς και τα παιδιά μας (και τα παιδιά των παιδιών μας)!

 

 
   Pin it
Instagram