210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Συμμετοχή στο συνέδριο Vegmed του Λονδίνου

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο για την plant-based διατροφή και η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, ήταν εκεί, με στόχο πάντα την επιμόρφωση. Με επαγγελματίες από διάφορα μέρη του κόσμου, από Ρωσία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Μπαρμπάντος και με εξαιρετικούς ομιλητές, το συνέδριο αποτέλεσε μια πολύ σημαντική εμπειρία, που ενέπνευσε όσους παρευρέθηκαν.

Ομιλητές ήταν ο dr. Neal Bernard M.D. MA FACC, πρόεδρος του Physicians Committee of Responsible Medicine, ο οποίος μίλησε για τον διαβήτη 2, η διαιτολόγος Brenda Davis, συγγραφέας του βιβλίου “Becoming Vegan”, ο dr. Michael Greger συγγραφέας του βιβλίου “How not to die”, o dr. Michael Kapler M.D., director του Moving Medicine Forward, η dr. Shireen Kassam, ιδρύτρια και διευθύντρια των Plant-Based Health Professionals UK, η dr. Miriam Martinez-Biarge MD PhD, παιδίατρος με εξειδίκευση στους τραυματισμούς του εγκεφάλου και πολλοί ακόμη επιστήμονες, γιατροί και επαγγελματίες υγείας. Οι παραπάνω πραγματοποίησαν ομιλίες με αποδεδειγμένα στοιχεία και ευρήματα για τη φυτοφαγία, για το πώς επιδρά στο μικροβίωμα και στα χρόνια νοσήματα όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης τύπου 2, η νόσος Crohn, η παχυσαρκία και πώς μπορούν να αντιστραφούν τέτοιου είδους χρόνιες παθήσεις, τονίζοντας πάντα και τη σημασία της προληπτικής ιατρικής.

Επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο ήταν εκεί για να προωθήσουν το μήνυμα της φυτοφαγίας και της επιλογής για καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή. Γιατί στην υγεία υπάρχει ελευθερία και η ελευθερία είναι μεγαλύτερη όλων των αρετών.
   Pin it
Instagram