210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  
Γνωρίστε την Κυριακή: Φαρμακοποιό-ομοιοπαθητικό με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής


Γνωρίστε την Κυριακή: Φαρμακοποιό-ομοιοπαθητικό με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής

Κυριακή Μαρσέλου, φαρμακοποιό-ομοιοπαθητικό με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, Master in Νatural Health από το Πανεπιστήμιο της Φερράρα και μέλος του British Homeopathic Association

 

Λίγα λόγια για την Κυριακή Μαρσέλου


Ονομάζομαι Κυριακή Μαρσέλου και είμαι ολιστικός φαρμακοποιός-ομοιοπαθητικός.

Η καριέρα μου ξεκίνησε σπουδάζοντας φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο της Ferrara στην Ιταλία και κατόπιν εξειδικεύτηκα στα φυτικά συμπληρώματα διατροφής και την εναλλακτική ιατρική. (Master in Νatural Health, University of Ferrara, IT).

To πάθος μου για την εναλλακτική ιατρική με ώθησε να σπουδάσω Ομοιοπαθητική στο Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής της Μεγάλης Βρετανίας (δίπλωμα Ομοιοπαθητικής μετά από τετραετή φοίτηση με την Ένωση Ομοιοπαθητικής για επαγγελματίες υγείας- Member of the British Homeopathic Association) .

 

Σήμερα, εργάζομαι ως ολιστικός φαρμακοποιός προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία τους μέσω της εναλλακτικής ιατρικής, ενώ έχω το δικό μου site (http://www.naturalvitahealth.com) και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook που μπορείτε να ακολουθήσετε (https://www.facebook.com/naturalvitahealth/) για άρθρα και συμβουλές που αφορούν την υγεία, την ομοιοπαθητική, την εναλλακτική ιατρική. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται και μέσω skype με ήδη υπάρχοντες ασθενείς και ενδιαφερόμενους από διάφορα μέρη της Ευρώπης.

 
   Pin it
Instagram