210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Δωρεάν σεμινάρια και παιδότοποι:Ζουπαπά

Στο πλαίσιο των δωρεάν σεμιναρίων που θα πραγματοποιήσω για την ενημέρωση και καθοδήγηση για καλύτερη διατροφή σε παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς, ο παιδότοπος Ζούπαπα θα αποτελέσει μια σημαντική στάση για να μιλήσω και να ενημερώσω όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε τη διατροφή των παιδιών σας και δεν αρκείστε σε αυτά που επιλέγουν άλλοι για εσάς. Κι όχι τυχαία.

Θεώρησα ότι είναι ένα καλό σημείο συνάντησης, καθώς το Ζούπαπα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας με πιστοποίηση του ΕΛΟΤ. Εκτείνεται σε 400 τμ2 που αποτελούν τρεις διαφορετικούς χώρους, από τους οποίους ο γονιός μπορεί να ελέγχει σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται το παιδί του, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε εξαρχής δεν ήταν μόνο ο χώρος. Είναι ότι το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και αποτελείται από παιδαγωγούς που ασχολούνται όχι μόνο με τη φύλαξη αλλά και με κατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια και face painting, ενώ ξέρουν καλά κάθε παιδί, με το όνομά του, όπως και το όνομα της μαμάς του!

Καθώς αποτελεί έναν αγαπημένο παιδότοπο με όμορφη αυλή, περιποιημένο από την Παναγιώτα Τσαταλιού, μαμά τριών υπέροχων παιδιών, μπορούμε να απολαύσουμε εκεί τον καφέ μας με διαθέσιμο γάλα αμυγδάλου ή και καρύδας. Μαζί με την Παναγιώτα, μάλιστα, συζητήσαμε για εναλλακτικό μεσογειακό μενού, η οποία και ενθουσιάστηκε με τις φυτοφαγικές μου προτάσεις. Και για να πάρετε μια γεύση, το μενού περιλαμβάνει σαντουιτσάκι χούμους και καρότο, πένες με λαχανικά και κόκκινο πέστο, σπιτικά χειροποίητα σπανακοπιτάκια, καλαμάκια με λαχανικά, πίτσα μαργαρίτα, ενώ έχω δημιουργήσει και μια λίστα όπου μπορεί να απευθυνθεί σε συνεργάτες μου για πιο υγιεινά, περιποιημένα γλυκά με βιολογικά υλικά και vegan friendly, ώστε τα παιδιά μας να μην υπερκαταναλώνουν ανθυγιεινές επεξεργασμένες τροφές στα πάρτι τους, που σε αυτή την ηλικία είναι πολύ συχνά.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, λοιπόν, στις 19.00, θα βρεθούμε εκεί, για να συναντήσω και όλους εσάς τους γονείς, και να σας μιλήσω για σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη διατροφή και το ανοσοποιητικό των παιδιών, αλλά και να σας δώσω διατροφικές συμβουλές, παρέα με το café-εστιατόριο υγιεινής διατροφής Healthy Harmony στον Πειραιά και την Spelta Organics με τα βιολογικά ψωμάκια από σπέλτα. Στο πλαίσιο της συνάντησής μας, θα δοθεί 16σέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο για γονείς και… παιχνιδιάρικο υλικό για παιδιά!

Ελάτε να γνωριστούμε και να ενημερωθείτε για να χτίσετε τα θεμέλια μιας πιο ισορροπημένης διατροφής και καλύτερης υγείας στα παιδιά σας!

Ο παιδότοπος Ζούπαπα βρίσκεται Θηβών 437, Αιγάλεω, 210 5911999.
   Pin it
Instagram