210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Δωρεάν σεμινάρια και παιδότοποι:Ο κόσμος των χρωμάτων

Το ενδιαφέρον των παιδικών σταθμών και παιδότοπων για τα δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιεί η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα (Bsc, Msc, Pgd) και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, είναι αρκετά μεγάλο και οι σταθμοί είναι πολλοί σε Αθήνα και Πειραιά. Τελευταίος σταθμός ήταν την Παρασκευή στον παιδικό σταθμό Ο Κόσμος των Χρωμάτων, ο οποίος ήταν και ο πρώτος παιδικός σταθμός στον Πειραιά που ενδιαφέρθηκε 6 χρόνια πριν να δημιουργήσει μενού για ενίσχυση ανοσοποιητικού και να δίνει στους γονείς οδηγίες για το σπίτι όσον αφορά τη διατροφή των παιδιών. Η διαρκής ενημέρωση και το ενδιαφέρον για τη διατροφή των παιδιών καθιστά τον Κόσμο των Χρωμάτων έναν κορυφαίο ιδιωτικό σταθμό στον Πειραιά, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς.

Η ειδικός μεταξύ άλλων έδωσε πολύ χρήσιμες συμβουλές στους γονείς για την προετοιμασία γευμάτων των παιδιών για ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό, με πολλή φαντασία, αλλά και για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής συνολικά και τον τρόπο που θα μπορέσουν να τον μάθους στα παιδιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που παρευρέθηκαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που έχει στόχο την ενημέρωση για καλύτερη υγεία και διατροφή και για πιο υγιή παιδιά στο μέλλον.

Τα σεμινάρια συνεχίζονται!

Πληροφορίες για τον παιδικό σταθμό και τις πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητές του, από παιδική λογοτεχνία και μουσικοκινητική αγωγή, μέχρι ερεθίσματα αγγλικών, προγραφής και θεατρικών παραστάσεων, θα βρείτε εδώ. 

 








   Pin it
Instagram