210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Δωρεάν σεμινάρια και παιδότοποι:Carousel

Η χρονιά έρχεται σιγά-σιγά στο τέλος της και μαζί της κλείνει και ο κύκλος της καμπάνιας για την δωρεάν ενημέρωση των παιδικών σταθμών και παιδοτόπων όσον αφορά την υγιεινή διατροφή των παιδιών για τόνωση ανοσοποιητικού και καλύτερη υγεία. Ο κύκλος αυτός έκλεισε με μια τελευταία στάση στον παιδικό σταθμό Carrusel, ο οποίος ήταν και το πρώτο σχολείο του Γιώργου και έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το μέρος και τους ανθρώπους, καθώς εκεί με αγκάλιασαν πραγματικά.

Η αγαπημένη νηπιαγωγός Μαρία Κουρή με το θερμό και ζεστό της καλωσόρισμα έδειξε και δείχνει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διατροφή των παιδιών, η Κάκια Μπεκρή αποτελεί πάντα μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά  και για τους γονείς και η Βιολέτα Κουρή με την αγάπη και τη συνέπειά της, όλες μαζί σε κάνουν να νιώθεις σαν να έχεις δεύτερο σπίτι.

Στο τελευταίο, λοιπόν, σεμινάριο μιλήσαμε για το πώς μπορεί να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό μέσω της διατροφής, τα οφέλη της φυτοφαγίας στο μικροβίωμα του εντέρου και πώς μπορούμε εισάγοντας περισσότερη ποικιλία φρούτων και λαχανικών να ξεφύγουμε από τη δυτικοευρωπαϊκή διατροφή και να επαναφέρουμε τη μεσογειακή, με ποικιλία σε όσπρια, λαχανικά, φρούτα και όσο το δυνατόν λιγότερη ζωική πρωτεΐνη, σύμφωνα με τις παγκόσμιες συστάσεις.

Να σας πω ότι η διάρκεια του σεμιναρίου είχε προγραμματιστεί για 1 ώρα, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως 2.30 ώρες δεν ήταν αρκετές για να συζητήσουμε όλες τις απορίες, να προβληματιστούμε και να συμφωνήσουμε στο πιο σημαντικό: το καλύτερο για τα παιδιά!

Σε τούτο εδώ το blog, στην ενότητα My Healthy Projects, μπορείτε να βρείτε ποιοι παιδικοί έλαβαν μέρος σε αυτή τη σημαντική δράση για την υγεία των παιδιών μας και να ενημερωθείτε για το τι συνέβη στην κάθε συνάντηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς αυτής της καμπάνιας, το Healthy Harmony (Πραξιτέλους 156-158) στον Πειραιά με τα υπέροχα κεράσματά του χωρίς ζάχαρη και το Spelta Organics με τα βιολογικά ψαμάκια του με φιλτραρισμένο νερό, σε συνεργασία με το οποίο προτείναμε πεντανόστιμες συνταγές για σνακ στο σχολείο και στο σπίτι που ξετρελαίνουν τα παιδιά. Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Terranova Greece  για τη συνέπεια και την αγάπη που δείχνει στο παιδικό συμπλήρωμα, το οποίο είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε συντηρητικό.

Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ καλύτερο κλείσιμο των σεμιναρίων και της χρονιάς! Σας ευχαριστώ όλους θερμά, χορηγούς, παιδικούς σταθμούς, παιδοτόπους και φυσικά εσάς, τους γονείς, που θέλετε να ενημερώνεστε και να συμβάλλετε στην καλύτερη υγεία των παιδιών, μέσα από μια πιο υγιεινή και βιώσιμη διατροφή. Η νέα χρονιά να μας βρει όλους με υγεία και αγάπη!
   Pin it
Instagram