210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Αντιμετωπίστε τη χρόνια φλεγμονή και τα αυτοάνοσα:Δηλώστε συμμετοχή τώρα με έκπτωση 30%

Αντιμετωπίστε τον φαύλο κύκλο της φλεγμονής με φυσικό τρόπο

Νιώστε ο "εαυτός" σας ξανά

 

Κλείστε τη συνεδρία σας στέλνοντας email στο immuneprotocol40@gmail.com και κερδίστε 30% έκπτωση

Εναλλακτικά καλέστε στο 2104536144 Δευτέρα εώς και πέμπτη και ώρες 11 με 8

 

  • Στείλτε το email σας τώρα για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συνεδριών στο immuneprotocol40@gmail.com  και λάβετε δώρο μια "γεύση" από το 16σέλιδο ebook μας, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς, που περιλαμβάνει τόνωση του μικροβιώματος καθώς και διατροφικά τιπς για τη φλεγμονή.

 

Δέσποινα Μαρσέλου: Κλινική Διαιτολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία και συνεργάτιδα των Plant based Professionals UK.

Κυριακή Μαρσέλου: φαρμακοποιός–ομοιοπαθητικός με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, MasterinΝaturalHealthαπό το Πανεπιστήμιο της Ferrara και μέλος του British Homeopathic Association.

 

Skype session με την Κλινική Διαιτολόγο Δέσποινα Μαρσέλου που θα περιλαμβάνει:

1.    Συζήτηση για τις αιτίες που μας οδηγούν σε χρόνια φλεγμονή και ανοσολογικές αντιδράσεις-αυτοάνοσα, καθώς και τους παράγοντες που διαταράσσουν το μικροβίωμα του εντέρου. Τι λένε οι έρευνες για το μυκοβίωμα του εντέρου και πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τις αντιφλεγμονώδεις κυτοκίνες (IL10) σύμφωνα με έρευνες.

2.    Συμβουλές σε ολιστικό επίπεδο για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας για τη βελτίωση της υγείας μας (προτάσεις για καλύτερη ποιότητα ύπνου, απομάκρυνση τοξικών και βλαβερών ουσιών από την κουζίνα μας, τρόποι μαγειρέματος, ετικέτες τροφίμων, ποια βιολογικά τρόφιμα επιλέγουμε και ποια αποφεύγουμε).

3.    Εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες μετά τη λήψη λεπτομερούς ιστορικού με συνδυασμούς γευμάτων και διατροφή η οποία θα περιλαμβάνει ιδέες για πρωινό, επιλογές γευμάτων, ιδέες για σνακ και ιδέες για βραδινό. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φέρει εξετάσεις αίματος που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο μαζί με γνωμάτευση ιατρού, εφόσον υπάρχει θέμα υγείας, καθώς και να ενημερώσει για τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

4.    Προτάσεις με τροφές για ενίσχυση του μικροβιώματος του εντέρου, καθώς και τροφές/ποσότητες που πρέπει να περιλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο για ενίσχυση σίδηρου, ιωδίου, ψευδάργυρου και ωμέγα 3.

Η διατροφή θα είναι φυτοφαγική (Whole Plant-based Nutrition), χωρίς επεξεργασμένα τρόφιμα.

Extra: Θα δοθεί 16 σέλιδο e-bookμε διατροφικά tipsγια την καταπολέμηση της φλεγμονής, καλύτερη ποιότητα ύπνου, 16 φυτοφαγικά γεύματα ενισχυμένα με αντιφλεγμονώδη υλικά και μπαχαρικά, detoxsmoothiesκαι ροφήματα βοτάνων.

Skype session με την Κυριακή Μαρσέλου, το οποίο θα σας βοηθήσει και καθοδηγήσει στα παρακάτω:

1. Αυτοθεραπεία: Η ομοιοπαθητική, το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο ιατρικό σύστημα παγκοσμίως, θα τονώσει απαλά το φυσιολογικό σύστημα του σώματός σας: δεν θα καταστείλει τα συμπτώματα, όπως η συμβατική ιατρική, αλλά θα αποκαταστήσει την ισορροπία. Για να το επιτύχουμε αυτό, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων (60-75 λεπτά) θα επικεντρωθούμε στις συναισθηματικές πτυχές, μαζί με τα σωματικά συμπτώματα, ώστε να βρεθεί το φάρμακο που θα ταιριάζει με την εικόνα σας. Η ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια παράλληλα με τη λήψη συμβατικών φαρμάκων.


2. Ανάλυση των λόγων που οδήγησαν σε χρόνια φλεγμονώδη νόσο: Μια ολιστική προσέγγιση συχνά αποκαλύπτει τη σχέση μεταξύ χρόνιας φλεγμονής και τραυματικών παρελθόντων. Πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε μια ασθένεια αν δεν κατανοήσουμε πλήρως την αιτία;


3. Προετοιμασία ενός εξατομικευμένου σχεδίου συμπλήρωσης για την ενίσχυση των αντιφλεγμονωδών επιδράσεων του διατροφικού σχεδίου. Θα δοθεί προσοχή στην παροχή συμβουλών σχετικά με τις καλύτερες πηγές, για να επιλέξετε τα συμπληρώματα σας, αποφεύγοντας την παρουσία βαρέων μετάλλων και αξιοποιώντας τη συνεργική δράση των διαφόρων συμπληρωμάτων. Η εμπειρία της ειδικού τόσο στα φάρμακα όσο και στα συμπληρώματα, επιτρέπει να σας συμβουλεύσει  ποια συμπληρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια μαζί με τα υπάρχοντα συμβατικά φάρμακά σας.

Βιογραφικά

  • Η Κική Μαρσέλου είναι ολιστικός φαρμακοποιός με εξειδίκευση σε συμπληρώματα διατροφής και ομοιοπαθητική. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Φυσικά Προϊόντα Υγείας από το Πανεπιστήμιο της Ferrara στην Ιταλία. Είναι επίσης μέλος της Βρετανικής Ομοιοπαθητικής Ένωσης, καθώς και Λέκτορας στο Διεθνές Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής με έδρα το Bristol στη Μεγάλη Βρετανία.www.naturalvitahealth.com
  •  
  • Η Δέσποινα Μαρσέλου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, εξειδικευμένη στην κλινική διατροφή και στα αυτοάνοσα νοσήματα (BSc, MSc, PgD) και η μοναδική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος κάτοχος ΜSc Κλινικής Διατροφής και Ανοσολογίας στην Ελλάδα. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία στο Ecornellκαι T. Campbell Center of Nutrition Studiesκαι είναι συνεργάτιδα των Plant-based professionals U.K. όπου και συμμετέχει σε επιμορφωτικό διατροφικό course με την δική της ενότητα με θέμα «Αυτοανοσία, χρόνια φλεγμονή και φυτοφαγία».Υπήρξε προϊσταμένη του τμήματος Ανοσολογίας και Διαβήτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Newcastle. Διαβάστε περισσότερο στο www.getactive.gr,www.notanordinarymum.gr

 

  • Στείλτε το email σας τώρα για περισσότερες πληροφορίες στο immuneprotocol40@gmail.com  και λάβετε δώρο μια "γεύση" από το 16σέλιδο ebook μας, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς, που περιλαμβάνει τόνωση του μικροβιώματος καθώς και διατροφικά τιπς για τη φλεγμονή.
  • Εναλλακτικά καλέστε στο 2104536144 Δευτέρα εώς και πέμπτη και ώρες 11 με 8

 

Το email σας θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για διατροφικές υπηρεσίες και newsletter από τη κλινικη διαιτολόγο Δέσποινα Μαρσέλου και την Ολισθική φαρμακοποιό Κυριακή Μαρσέλου. Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν προωθηθεί σε τρίτα πρόσωπο ή εταιρίες.

 
   Pin it
Instagram