210-4536144
Είσοδος / Εγγραφή   Γλώσσα:  


Live broadcast series: συμπληρώματα διατροφής

Το πρώτο live broadcast της σειράς live συνδέσεων με διακεκριμένους γιατρούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που έχει ξεκινήσει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, σας φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο σύμφωνα με τα σχόλια που μας στείλατε!

Επόμενη καλεσμένη στις 31/10 και ώρα 17.00 θα είναι η Κυριακή Μαρσέλου, φαρμακοποιός-ομοιοπαθητικός με έδρα στο Bath της Αγγλίας, με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής, Master in Νatural Health από το Πανεπιστήμιο της Φερράρα και μέλος της British Homeopathic Association, με τη δική της σελίδα www.naturalvitahealth.com με άρθρα και συμβουλές που αφορούν την υγεία, την ομοιοπαθητική, την εναλλακτική ιατρική και με ασθενείς από διάφορα μέρη της Ευρώπης.

Το θέμα της συζήτησης θα είναι τα συμπληρώματα διατροφής και το ανοσοποιητικό, με έμφαση στον τρόπο λήψης συμπληρωμάτων, στα βότανα που μπορούν να μας βοηθήσουν, τις αντενδείξεις σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων, τη δοσολογία κ.ο.κ. Στείλτε τις ερωτήσεις σας σε comment ή στο e-mail marseloudespina@gmail.com και μείνετε συντονισμένοι!
   Pin it
Instagram